Guinot is jouw beautydoctor. Guinot ontwikkelt cosmeticaproducten van de allerhoogste kwaliteit en de behandelingen zijn super effectief: je ziet direct resultaat. Bij Guinot staat de gezondheid van de huid voorop.

Omdat de producten specifiek op de huidbehoeften zijn afgestemd, dienen ze zorgvuldig en juist te worden voorgeschreven. Je skinproffessional begint daook met een persoonlijk en diepgaand consult en een grondige huidanalyse om vervolgens samen de schoonheidsdoelen vast te stellen. De door hun geadviseerde behandelingen en producten zijn dan ook optimaal afgestemd op de te behalen doelen. De combinatie van onze kennis en ervaring en de unieke prestaties van Guinot levert een revolutionaire huidverbetering op.

Ontdek het Hollywood geheimO2 Intraceuticals Infusions zuurstofbehandeling is een unieke ervaring met direct zichtbaar resultaat. Het is een zeer ontspannende behandeling.

Verminderd fijne lijntjes, egaliseert de teint en beschadigingen, de huid ziet er jonger, voller en frisser uit. Niet-chirurgische behandelingen die u het gevoel geven van een Hollywood ster.

Met name deze twee genoemde zijn essentieel bij het opnieuw kunnen vormen van collageen, dat voor de stevigheid van onze huid zorgt. 
Sterren als Madonna, Jennifer Lopez en Justin Timberlake gingen u voor! In Hollywood wordt deze behandeling veel gebruikt voor opnames. De make-up blijft nl. veel beter zitten en de huid ziet er niet vermoeid meer uit! Daarom is deze behandeling ook ideaal voor bruidjes, hun moeders en vaders of voor een andere belangrijke gebeurtenis. Gebruikt door beroemdheden, dermatologen, plastisch chirurgen en top wellness centra over de hele wereld.

De revitaliserende cellbehandelingsproducten van Cellcosmeten Cellmen zijn wereldwijd een absoluut fenomeen! Ontwikkeld in zwitserse  high tech laboratoriums brengen de producten en instituutbehandelingen van Cellcosmet en Cellmen de huid in balans en geven haar vitaliteit.
Op succesvollewijze wordt zo de strijd aangebonden tegen de huidveroudering bij vrouwen èn mannen. De pure bestanddelen en kostbare cellen van de huid worden beschermd met bio-integrale cellen. Reeds binnen enkele weken herwint de huid de natuurlijke schoonheid, gezondheid en stevigheid.

Met de huidverzorgingslijn van Cellcosmet en Cellmen haalt u een technologisch zeer hoogwaardig merk in huis.
Cellcosmet is de vrouwenlijn en afgestemd op de gevoeligheid en biologische leeftijd van de huid van iedere vrouw. Cellmenis de unieke cellulaire mannenlijn die de hormonale identiteit van de mannenhuid respecteerd.

Cosmecology is opgericht door Jean Fran?ois Mondin, de zoon van de eigenaar van Guinot, en bestaat uit een prachtige lijn betaalbare producten van biologische topkwaliteit. Het feit dat het metabolisme van de menselijke cel veel overeenkomsten heeft met dat van een plantencel, vormt de basis van de filosofie van het merk.
Cosmecology ontwikkelt huidverzorgende cosmeticaproducten met respect voor mens en natuur, mét pure, doeltreffende en bewezen werkzame bestanddelen. De verzorgingsproducten bevatten plantenextracten die rijk zijn aan actieve stoffen, vitaminen, plantaardige oliën en boters, maar ook skin boosting biotechnologische ingrediënten.

Good to know:

  • Alle actieve ingrediënten zijn plantaardig, duurzaam en biologisch verbouwd
  • Niet getest op dieren
  • Zonder planten uit GMO’s
  • Zonder parabenen
  • Geen kunstmatige kleurstoffen
  • Volledig biologisch afbreekbaar
  • Recyclebare verpakkingen

Salon make-up merk Masters Colors staat voor hoogwaardige make-up met steeds de meest actuele kleuren en producten die makkelijk aanbrengen en instant mooier maken. Het bieden van snelle en eenvoudige oplossingen voor alledaagse problemen staat centraal. De mineral make-upproducten en technieken van Masters Colors zijn echte multitasker: ze egaliseren de teint, camoufleren imperfecties en werken huidverbeterend. Zo zijn de producten verrijkt met huid verzorgende ingrediënten zoals shea boter en Vitamine E, vrij van gen-stoffen en vervaardigd op basis van de allernieuwste technologieën en trends. Masters Colors ontwikkelt zijn producten in first class laboratoria, waardoor kwaliteit, veiligheid en traceerbaarheid optimaal kan worden gegarandeerd.

A/N/G Cosmetics is een jong Nederlands beautymerk met als doel het creëren van eerlijke, toegankelijke en innovatieve huidverzorging die een brug slaat tussen mainstream beautymerken en professionele salonbehandelingen. Alle producten zijn echte skincare essentials: ze regenereren de celfunctie, hebben altijd een multifunctionele werking, leveren direct zichtbaar resultaat en zijn op basis van de beste wetenschappelijk bewezen formules en actieve ingrediënten.

De drijvende kracht achter het merk is cosmetica ondernemer Anouk Geurts. A/N/G Cosmetics is ontstaan vanuit haar persoonlijke zoektocht naar innovatieve doch down to earth huidverzorging die de huid daadwerkelijk verbeterd en mooier maakt. Het op eenvoudige wijze onderhouden van een gezonde en jeugdig uitziende huid staat centraal, evenals een eerlijke en positieve skincare beleving Ze gelooft in puurheid, eerlijkheid en transparantie, zowel qua ingrediënten als in effectiviteit. Alleen het beste en meest pure is goed genoeg. Het is deze bijzondere combinatie van integriteit, kwaliteit en eenvoud die A/N/G Cosmetics apart zet van andere merken.