Age Summum Treatment

Intensieve Anti-Aging Treatment.
Uw gezicht jaren jonger laten lijken

Guinot, expert op het gebied van anti-aging, heeft Age Summum gecreëerd, een behandeling die technologie en exclusieve grepen combineert voor een zichtbaar resultaat op de verouderingsverschijnselen. Vanaf de eerste stap van de behandeling lijkt de huid jonger en worden lijntjes verminderd.

Aromatic Visagie

De verzorgende energie uit het hart van planten
De natuur heeft geneesmiddelen gecreëerd waarmee de mensheid zich meer dan 10.000 jaar lang heeft verzorgd.
In deze zelfde natuur heeft Guinot de Essentiële Oliën en de Plantenconcentraten gevonden voor de Aromatic behandeling, om de huid op een natuurlijke manier mooier te maken.

Eye Logic

De eerste complete behandeling specifiek voor de oogcontour
De Eye Logic-Behandeling is een specifieke behandeling voor de Schoonheid van de ogen. De behandeling is speciaal ontwikkeld voor deze kwetsbare zone en gericht op wallen en donkere kringen op de onderste en bovenste oogleden, kraaienpootjes en de fronsrimpel.

Hydraclean

Een mooie huid is een goed gereinigde huid. De huid moet diep gereinigd worden, om haar van onzuiverheden te ontdoen. De Hydraclean behandeling is de enige huidreiniging die zowel de zweetklieren als de talgklieren reinigt.

Hydradermie Lift

Met de leeftijd werken de spieren minder, de huid verliest tonus en de contour van het gezicht verslapt. Tot nu toe werkten ‘liftende’ behandelingen op de huidstructuur, door de opperhuid te herstellen en de lederhuid te verstevigen.

Hydradermie Youth

Dit is een exclusieve behandeling van Guinot, geschikt voor elk huidtype, om de huid spectaculair mooi te maken en te verjongen.
Met de leeftijd daalt de cel-activiteit van de huid. De cellen verliezen energie en vernieuwen zich langzamer, de synthese van elastische vezels vertraagt, de eerste tekenen van veroudering verschijnen. Deze behandel methode verjongt het gezicht door de celenergie van een jongere huid te herstellen.

Hydra Peeling

Guinot heeft een uniek alternatief voor esthetische geneeskunde ontwikkeld HYDRA PEELING. Ontwikkeld om tekenen van veroudering te verminderen, de teint te verbeteren en donkere vlekken te verminderen. Zichtbare resultaten al na slechts één behandeling.

Liftosome

De Liftosome behandeling is 100% gericht op het verstevigen en verjongen van de huid, dankzij het belangrijkste werkzame bestanddeel, Pro-Collageen. Concentré Pro Collagène wordt op het gezicht en de hals aangebracht, zodat uw huid haar elasticiteit terugvindt.

Cell Renewal Face Mask

O2 Intraceuticals Infusions zuurstofbehandeling is een unieke ervaring met direct zichtbaar resultaat. Het is een zeer ontspannende behandeling. Verminderd fijne lijntjes, egaliseert de teint en beschadigingen, de huid ziet er jonger, voller en frisser uit.

Salonbehandelingen A/N/G

A/N/G Cosmetics biedt naast de Lift Up Eye Treatment ook twee zeer hoogwaardige collageen sheet mask salonbehandelingen voor het gezicht: de SOS Repair en de Cell Renewal Face Mask.

Cell Renewal Face Mask

Stimuleert het celvernieuwingsproces van de huid, werkt regenererend en beschermend, verbetert de elasticiteit en zorgt voor intense hydratatie waardoor rimpels verminderen en de huid er weer jonger en stralender uitziet.

SOS Repair Face Mask

Werkt regenererend en herstelt de natuurlijke huidbalans, verzacht en kalmeert en daardoor zeer geschikt voor de ge rriteerde huid, zorgt voor intense hydratatie waardoor roodheid en rimpels verminderen en de huid weer gaat stralen.