Cell Renewal Face Mask

INTRACEUTICALS

O2 Intraceuticals Infusions zuurstofbehandeling is een unieke ervaring met direct zichtbaar resultaat. Het is een zeer ontspannende behandeling.
Verminderd fijne lijntjes, egaliseert de teint en beschadigingen, de huid ziet er jonger, voller en frisser uit.

Hoe werkt het?
Zuurstof geeft de huid energie! De celstofwisseling wordt optimaal en de huid vitaal. De werkstoffen in de serums zijn o.a. Hyaluronzuur, vitamine C en vele andere anti-oxidanten.

Met name deze twee genoemde zijn essentieel bij het opnieuw kunnen vormen van collageen, dat voor de stevigheid van onze huid zorgt.

Hyaluronzuur is een suiker die van nature in onze huid voorkomt en verantwoordelijk is voor het vocht dat wij kunnen vasthouden in de huid. Bij het ouder worden, wordt er minder Hyaluronzuur aangemaakt en kunnen wij ook minder makkelijk vitamine C opnemen uit voeding. Door het toevoegen van deze twee werkstoffen wordt de huid direct voller, gelift en ziet er gezond uit! De huid straalt en in kuurvorm wordt het collageen optimaal opgebouwd. .

De verschillende serums (rejuvenate, opulence en atoxelene) zijn bedoeld voor verschillende huidtypen. De Atoxelene is een soort botox, maar dan natuurlijk: het zijn peptiden (eiwitten). Atoxelene vult de rimpel en ontspant de huid.

Intraceuticals Infusion werkt intracellulair ofwel werkt door tot in de cel!

Recent Entries

Leave a Reply