image Aromatic Visagie image Liftosome

Age Summum Treatment

Intensieve Anti-Aging Treatment.
Uw gezicht jaren jonger laten lijken

Guinot, expert op het gebied van anti-aging, heeft Age Summum gecreëerd, een behandeling die technologie en exclusieve grepen combineert voor een zichtbaar resultaat op de verouderingsverschijnselen. Vanaf de eerste stap van de behandeling lijkt de huid jonger en worden lijntjes verminderd.

Krachtige werkzame bestanddelen, de huid lijkt spectaculair jonger

Onder haar deskundige vingers laat de schoonheidsspecialiste het regenererende serum met het Cellevenmilieu met 56 biologische werkzame bestanddelen en bijzonder geconcentreerde Vitamine C doordringen. Deze unieke bestanddelen regenereren de celactiviteit doeltreffend en geven de huid zo nieuw leven.

De behandeling gaat verder met een anti-aging massage met 15 exclusieve grepen om de weefsels te verstevigen en huidverslapping te bestrijden. De huid wordt vitaler.

De Age Summum behandeling eindigt met het aanbrengen van een anti-aging masker voor een prachtige stralende huid, met Pro-Collageen. De huid wordt onmiddellijk strak getrokken. Aan het einde van de behandeling lijkt de huid meteen jonger en zijn de verouderingsverschijnselen verminderd.

Uw schoonheidsresultaten

– Uw rimpels en lijntjes worden onmiddellijk gladgestreken (- 39,7%* rimpels).
– Uw huid wordt verstevigd (+ 48,7%** elasticiteit).
– Uw gezicht straalt weer.

Recent Entries

Leave a Reply